CompactFit - uutiskirje uudistuu vuodelle 2020. Tilaa ja saa parhaat artikkelit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Tilaa Jukka Rajalan tuoreimmat vinkit ja neuvot harjoittelusta ja monipuolisesta liikkumisesta!


Kiinnostaako sinua hyvinvointi ja siihen liittyvät asiat? Haluatko oppia uusia taitoja ja pitää huolta toimintakyvystäsi?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat samalla ensikäden tietoa huikeista tarjouksistamme ja parhaat alennuskoodit verkkokauppaamme.

Uutiskirje lähetetään yleensä kerran viikossa ja se sisältää myös jokaviikkoisen supertarjouksen. Supertarjous vaatii nopeutta, sillä niitä on tarjolla aina vain muutama kappale. Supertarjouksia voi tulla välineistä, verkkovalmennuksista ja jopa koulutuksista.  

Uutiskirjeen tärkein tehtävä on tarjota väylän tiedon jakamiseen kaikille niille jotka ovat aidosti halukkaita vastaanottamaan mielekästä sisältöä. Tarjoukset ovat yksi osa, mutta liittyessäi mukaan viikkokirjeen kautta saat myös joka viikko vinkkejä harjoitteluun video- ja tekstimuodossa.

Tulevan vuoden aikana tulemme siirtämään toimintaamme vahvasti takaisin uutiskirjeisiin ja osa sisällöstä tulee tarjolle vain postituslistallemme. Parhaat sisällöt & alennukset tuotteista ja palveluista löytyvät jatkossa vain uutiskirjeestä!  


Liity mukaan monipuolisen liikkeen edelläkävijöihin! 
 
* pakolliset
Email Marketing Powered by Mailchimp