CompactFit - uutiskirje tarjoaa parhaat vinkit kehonpaino-, liikkuvuus-, venyttely-, taito- ja voimaharjoitteluun . Tilaa uutiskirje ja saat myös parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Tilaa Jukka Rajalan tuoreimmat vinkit ja neuvot harjoittelusta ja monipuolisesta liikkumisesta!


Kiinnostaako sinua harjoittelu, hyvinvointi ja siihen liittyvät asiat? Haluatko oppia uusia taitoja ja pitää huolta toimintakyvystäsi?
Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensikäden tietoa uusimmista blogikirjoituksista ja koulutuksista. Uutiskirjeen tilaajille tarjoamme tietenkin myös parhaat alennuskoodit verkkokauppaamme.

Uutiskirje lähetetään 1-3 kertaa kuukaudessa ja sen tärkein tehtävä on luoda väylä tiedon jakamiseen kaikille niille jotka ovat aidosti halukkaita vastaanottamaan mielekästä sisältöä. Hyvät tarjoukset ovat toki yksi osa, mutta liittyessä mukaan yhteisöömme saat uutiskirjeen kautta myös loistavia vinkkejä harjoitteluun video- ja tekstimuodossa.

Osa sisällöstä tulee tarjolle vain postituslistallemme ja useimmiten ne kaikkein parhaat sisällöt & alennukset tuotteista, sekä palveluista tulevat tarjolle vain yhteisöömme kuuluville!  


Liity mukaan monipuolisen liikkeen edelläkävijöihin! 
* pakolliset
Email Marketing Powered by Mailchimp